суббота, 9 февраля 2013 г.

чим забрудненні міста україни

коментарв: 1переглядв: 486

На укранських ринках продають хутро з котв. Його завозять не тльки з Китаю, а й роблять  в Укран.

коментарв: 0переглядв: 215

¶з 1 счня 2013 року вдповдно до нових змн у законодавств громадяни не отримуватимуть державн акти на землю. Документом, що посвдчуватиме право власност на земельну длянку, буде свдоцтво про право власност на нерухоме майно.

¶нш статт рубрики:

Щоб м'ясо не зпсувалось, треба його з'сти.

Сало (Гсть) | 21.06.2012, 13:12:35

Дякую за слушн поради, мабуть це з досвду Цуканово. Скористаюсь!

Олена (Гсть) | 21.06.2012, 16:31:15

Свж печнку, нирки та нш субпродукти влтку збергати без холодильника не можна! Одразу ж займться х термчною обробкою.

Заморожена курка, загорнута у полетиленовий пакет  не менше 4 шарв газети, а потм ще в один полетиленовий пакет,  насамкнець - у стару ковдру, куртку чи шерстяну хустку, не зпсуться  через добу.

- Загорнть шматок свжого сирого м яса у полетиленовий мшечок, потм у газету, знову мшечок, газету  т.д. Чим бльше шарв, тим довше збережеться м ясо.

- Обгорнть листям свжо кропиви й загорнть у пергамент  клька шарв газетного паперу, а потм у полетиленовий пакет.

- Можна злегка обсмажити м ясо з усх бокв у будь-якому жир на сковордц  покласти на день-два у прохолодне мсце. А потм приготувати з нього те, що запланували.

- Дехто опуска сире м ясо на хвилину в киплячу воду або оброблю до утворення тонко сухо скоринки над вогнем газово плити чи багаття, а потм обв язу нитками й пдвшу десь на протяз.

- Ще один спосб: насухо витерти м ясо, щедро обмастити його розтопленим яловичим жиром або смальцем, загорнути у пергаментний папр  пдвсити у прохолодному мсц.

- Або ж залити м ясо сирим молоком чи мцним соляним розчином.

- День-два без холодильника можна збергати м ясо, загорнуте у змочену оцтом марлю чи полотняну серветку.

Свже м ясо цлим шматком покладть в емальовану каструлю. Не мийте! У крайньому раз видалть ножем забруднен мсця. Злегка присипте кам яною сллю. Накрийте кришкою  поставте десь на пдлогу в найхолоднший кут. ¶ не полнуйтесь наступного дня це м ясо зварити, стушкувати, засмажити.

Як рятувати м ясо, коли вимкнули свтло чи зламався холодильник [+ПОРАДИ]

Комментариев нет:

Отправить комментарий