коментарв: 1переглядв: 486
На укранських ринках продають хутро з котв. Його завозять не тльки з Китаю, а й роблять в Укран.
коментарв: 0переглядв: 215
¶з 1 счня 2013 року вдповдно до нових змн у законодавств громадяни не отримуватимуть державн акти на землю. Документом, що посвдчуватиме право власност на земельну длянку, буде свдоцтво про право власност на нерухоме майно.
¶нш статт рубрики:
Щоб м'ясо не зпсувалось, треба його з'сти.
Сало (Гсть) | 21.06.2012, 13:12:35
Дякую за слушн поради, мабуть це з досвду Цуканово. Скористаюсь!
Олена (Гсть) | 21.06.2012, 16:31:15
Свж печнку, нирки та нш субпродукти влтку збергати без холодильника не можна! Одразу ж займться х термчною обробкою.
Заморожена курка, загорнута у полетиленовий пакет не менше 4 шарв газети, а потм ще в один полетиленовий пакет, насамкнець - у стару ковдру, куртку чи шерстяну хустку, не зпсуться через добу.
- Загорнть шматок свжого сирого м яса у полетиленовий мшечок, потм у газету, знову мшечок, газету т.д. Чим бльше шарв, тим довше збережеться м ясо.
- Обгорнть листям свжо кропиви й загорнть у пергамент клька шарв газетного паперу, а потм у полетиленовий пакет.
- Можна злегка обсмажити м ясо з усх бокв у будь-якому жир на сковордц покласти на день-два у прохолодне мсце. А потм приготувати з нього те, що запланували.
- Дехто опуска сире м ясо на хвилину в киплячу воду або оброблю до утворення тонко сухо скоринки над вогнем газово плити чи багаття, а потм обв язу нитками й пдвшу десь на протяз.
- Ще один спосб: насухо витерти м ясо, щедро обмастити його розтопленим яловичим жиром або смальцем, загорнути у пергаментний папр пдвсити у прохолодному мсц.
- Або ж залити м ясо сирим молоком чи мцним соляним розчином.
- День-два без холодильника можна збергати м ясо, загорнуте у змочену оцтом марлю чи полотняну серветку.
Свже м ясо цлим шматком покладть в емальовану каструлю. Не мийте! У крайньому раз видалть ножем забруднен мсця. Злегка присипте кам яною сллю. Накрийте кришкою поставте десь на пдлогу в найхолоднший кут. ¶ не полнуйтесь наступного дня це м ясо зварити, стушкувати, засмажити.
Як рятувати м ясо, коли вимкнули свтло чи зламався холодильник [+ПОРАДИ]
Комментариев нет:
Отправить комментарий